fbpx

Workshop Ontdek je gaven

leer je eigen bijzondere gaven kennen en ontwikkelen

Tijdens deze workshop gaan we proeven van

Gaven

In de workshop leer je:

 • Wat zijn gaven
 • Welke gaven jij hebt
 • Hoe kan je je gaven in kunt zetten

Energiewerk

In de workshop leer je:

 • Wat energiewerk is
 • Hoe je energie kunt gebruiken in jouw voordeel

Waarom zou je je eigen gaven willen leren kennen? Waarom zou je meer willen weten van energiewerk? Wat heb je er aan?

Omdat je bewust zijn van je gaven en van energiewerk betekent dat je dit in kunt zetten in jouw voordeel. In plaats van met alle winden mee te waaien, bepaal jij welke kant de wind op waait. Oftewel:

Minder:

 • moe
 • negatieve gedachten en gevoelens
 • last van prikkels
 • twijfels en onzekerheid
 • last van andere mensen
 • leeglopen, verlies van energie
Meer:
 • energie
 • positiviteit
 • kracht
 • zelfvertrouwen
 • begrip
 • tijd om dingen te doen die je wil doen
Je herkent dit vast wel: als je iets doet wat je niet fijn vindt, heb je er geen zin in en moet je moeite doen om jezelf ertoe te zetten. Maar als je doet wat je leuk vindt, krijg je een energieboost en gaat het als vanzelf.
Daarom is het belangrijk om te weten wie je bent, wat bij je past en wat je bijzondere gaven zijn.

Je eigen gaven en talenten kennen en ontwikkelen is belangrijk voor je eigenheid en voor je geluk. Omdat het maken van keuzes dan een stuk makkelijker is en dat maakt je hele leven overzichtelijker en leuker. Je hoeft niet meer te dubben, want je weet wat je wil en wat goed voor je is.

 • Wie ben jij?
 • Hoe haal je het meeste uit je leven?
 • Hoe leef je vol energie?
 • Hoe kun je vertrouwen op jezelf en het leven?

Dat is wat ik je leer tijdens de workshop ‘Ontdek je gaven’.

Wat is energiewerk

De energie om ons heen verandert en wij veranderen mee. Ieder van ons bezit kracht en energie om te doen wat we doen. Gebruik die energie in plaats van er tegenin te gaan. Leer mee te gaan als een surfer die de grote golf pakt in plaats van kopje onder te gaan.

Stel je eens voor in dat je je eigen energie kunt reguleren. Of de energie in een ruimte kunt beïnvloeden. Of je kind kunt helpen met overprikkeling. Dat heeft allemaal te maken met energiewerk.

Te veel of te weinig gevoel

Misschien ben je erg gevoelig en ervaar je dat als een last omdat het je uitput of je niet los kunt laten.
Of sta je juist niet in contact met je gevoel en ben je jaloers op anderen die hun gevoel volgen.

Maar weet je, iedereen is op een bepaalde manier gevoelig, iedereen heeft gaven waarnaar je kunt leren luisteren. Hoe je dat doet leer ik je tijdens de workshop. Of ik leer je omgaan met je gevoeligheid zodat je het in je voordeel kunt laten werken. Hoe je het als kracht kunt inzetten.

Wat zou het mooi zijn als…

Als je gevoelig bent, kun je last hebben van de energie die nog op een plek hangt of die van overleden mensen.
Wat als je handvatten krijgt hoe je om moet gaan met die energie en entiteiten?

Als je het contact met je gevoel verloren bent in je leven en niet durft te vertrouwen op jezelf en je intuïtie.
Wat als je dat vertrouwen en het contact met je intuïtie terug krijgt?

Als je last hebt van energievreters, zoals negatieve gedachten of emoties, en bijna altijd moe bent.
Wat als jij zelf bepaalt waar je energie naartoe gaat en niet meer weglekt?

Wat als…

Wat als ik je zeg dat dat allemaal mogelijk is.

Wat zou dat mooi zijn. Want het zou je zoveel rust en positiviteit geven. Want het zou je zoveel meer energie geven om de dingen te doen die je wil.

De workshop Ontdek je gaven kun je zien als het begin van een reis. Een reis waarin jij bepaalt hoe ver je gaat en in welke richting. Een reis naar jouw bestemming.

De workshop Ontdek je gaven

De workshop is ingericht als proefles met een vaste indeling. Er is ruimte voor persoonlijke ondersteuning voor iedere deelnemer.

In de workshop leer je:

 • Wat gaven zijn
 • Wat je talenten zijn op dit gebied
 • Wat energiewerk is en hoe je dit zelf kunt sturen
 • Hoe je dit allemaal kunt combineren en gebruiken in je eigen leven
 • Hoe je wat je geleerd hebt zelf verder kunt ontwikkelen
Je krijgt praktische oefeningen waarmee je direct aan de slag kunt.
Je gaat meemaken wat je zelf al kunt en waar je toe in staat bent.
Je leert voelen en leert omgaan met gevoel, van jezelf en die van de ander.
Je krijgt antwoord op al je vragen (zelfs vragen die niemand heeft kunnen beantwoorden!)
Je zult zien hoe je leven positief verandert.

Wie

 • Iedereen die geïnteresseerd is kan hieraan deelnemen.
 • Kinderen zijn welkom, mits ze actief en zelfstandig mee kunnen doen aan de oefeningen.
l

Aanvullende informatie

 • Trek makkelijk zittende kleding aan (je kleding moet niet in de weg zitten of afleiden)
 • Voor koffie en thee wordt gezorgd

Waar

Meerwedesingel 48
2993 TG Barendrecht

 

Wanneer

7 maart 2020
Inloop 13:00 uur
Start: 13:15 uur
Einde: 16:00 uur

Schrijf je hier in voor de workshop

Na betaling is je inschrijving definitief.

Op deze manier blijft de dag vrij van geld en kan ik me richten op jou en de energie. Dat is wat ik het leukste vind en het beste kan.   Over Marcella van Oort

  Werk
  Marcella werkt met energie en vertaalt dit naar jouw specifieke vraag of probleem met behulp van kennis die ze opgedaan heeft in opleidingen zoals NLP, opstellingen, hypnose, regressie en kindertolk. Omdat ze in contact staat met energie, fungeert dat als een soort extra zintuig en weet ze altijd wat het beste past bij jou en wat je op dat moment nodig hebt om jouw vraag of probleem op te lossen.

  Als energiewerker kan Marcella de energie van je huis veranderen door deze te schonen en opnieuw, naar jouw wens, in te stellen. Ze kan met entiteiten (overleden mensen) communiceren en ze verder helpen waardoor ze uit jouw omgeving en energieveld verdwijnen als ze onbedoeld last veroorzaken.

  Marcella heeft verbinding met alomvattende energie. Sommigen kennen het als bewustzijn, de bron, de basis, de onstoffelijke of niet fysieke wereld. We maken allemaal deel uit van deze energie, maar sommige mensen staan er dichter bij dan andere.

  Deze energie functioneert op een hoger niveau. Je kunt het zien als een golflengte waar je op af kunt stemmen. Als je je energieniveau kunt verhogen, zit je op dezelfde vibratie. Je kunt dit merken aan het gevoel van in een flow te zijn als je aan het werk bent of dat iets als vanzelf lijkt te gaan of aan een voorval precies op het juiste moment.

  Als je in staat bent er in mee te gaan, geeft het een gevoel van verbinding en heb je een breder perspectief. Alsof je in macro-modus zit in plaats van in micro-modus.
  Hoe je het ook noemt of omschrijft, het is altijd een goed gevoel.

  Persoonlijk
  Lang geleden kon ik niet in een winkelstraat zijn zonder thuis te komen met hoofdpijn, buikpijn en enorme moeheid. Ik had last van alle prikkels om me heen en liep energetisch helemaal leeg.

  Toen ik ging samenwonen kwam ik in een huis terecht waar entiteiten van overleden mensen waren. Omdat ik ze zag en hoorde en deze mensen daar als het ware vast waren komen te zitten, had ik daar veel last van. Ik heb hen gelukkig verder kunnen helpen.

  Samen met mijn man heb ik vier kinderen die allen op hun eigen manier gevoelig zijn. Ze leren mij creatief te zijn en steeds weer op een andere manier naar dingen te kijken.

  Omdat deze ervaringen al vroeg in mijn leven kwamen en ik er niet voor weg kon en wilde lopen heb ik geleerd om te gaan met overprikkeling en met mijn gaven. Ik heb hierdoor oplossingen gevonden die makkelijk toepasbaar zijn en voor iedereen blijken te werken.

  Zo heb ik in de loop van de jaren veel mensen kunnen helpen met bewustwording. Als je je bewust bent van je energie en de oorzaak van je probleem kun je ze gaan oplossen. De handvatten die ik meegeef helpen daarbij om er zelf verder wat aan te kunnen doen. Dit maakt dat mensen zelf weer de controle over hun leven ervaren in plaats van het gevoel te hebben geleefd te worden.

  Inmiddels werk ik op die manier al ruim 12 jaar met mensen. Door mijn ervaring bereik ik in korte tijd resultaten en kan ik snel schakelen tussen energieën. Ik wil in mijn leven graag zoveel mogelijk mensen verder helpen. Omdat het allemaal zoveel makkelijker kan. Dat gun ik jou ook.