Consulten

Eerste contact

Telefoon

Eerst is er telefonisch contact zodat we beide kunnen aanvoelen of er een klik is.

We bespreken wat het beste in jullie situatie. Dit kan zijn alleen tips die je eerst probeert, een traject samen uitstippelen of een training volgen. Dit is afhankelijk van het probleem, de hulpvraag en het gewenste resultaat.

Intake

Tijdens de intake wordt het intake formulier met je doorgenomen,  wordt er gesproken over het probleem, de specifieke hulpvraag en het gewenste resultaat. Dit is noodzakelijk om een goed beeld te krijgen. Na de intake wordt er direct gestart met het eerste consult.

Traject

Een traject bestaat uit meerdere sessies, afhankelijk van de zwaarte van het probleem.

Bij een sessie worden behandelingen gegeven specifiek gericht op het probleem. Door de multidisciplinaire therapievorm is het een unieke, uitgemeten, op de persoon gerichte vorm. Hierdoor is de effectiviteit groot en de behandelduur kort.

PresentChild (Kindertolk) traject

PresentChild kind ouder

Tijdens een kindertolk traject vertel je als ouder over het probleem gedrag van je kind. Je kind heeft een boodschap voor met zijn of haar gedrag. Het spiegelt een deel van je in jezelf. Wordt je hiervan bewust en ga je ermee aan de slag, dan verandert het gedrag van je kind. Een liefdevolle benadering met een WIN-WIN situatie voor ouder en kind.

 

Huishoudelijk

Afspraken die niet 24 uur van tevoren worden afgezegd, worden volledig in rekening gebracht. Uitzondering hierop zijn onvoorziene omstandigheden waardoor er sprake is van een overmachtsituatie.

Huisbezoeken zijn mogelijk, wanneer je niet in staat bent langs te komen.