Over Marcella

Wil je de dag doorkomen en meer energie krijgen als hooggevoelig persoon?

Dat kan! Er zijn verschillende manieren voor hoe je dit kan bereiken. Iedereen is anders en heeft iets nodig wat bij hem/haar past.

Ik ben Marcella van Oort en geef handvatten aan ouders hoe om te gaan met hun hooggevoelige kind (HSK). Die ineens emotioneel omslaat, problemen heeft op school, met leren of fysieke of mentale problemen heeft. Een HSK geef ik handvatten om zich weer prettig te voelen met zichzelf wat resulteert in het vergroten van eigenwaarde, zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Ik geloof in een wereld waarin iedere ouder en ieder hooggevoelig kind kan omgaan met hooggevoeligheid en dit positief kan gebruiken en ervaren, want samen zorgen we voor een meer liefdevolle samenleving. Daarom bied ik onder andere een online scholing aan ‘Grip op hooggevoeligheid’. Begeleiding op school, 1 op 1 sessies, lezingen en workshops zijn ook mogelijk.

Mijn doel met PUURsense is ieder kind, kind laten zijn en zijn werkelijke reden van dit bestaan te vinden. Vanuit eigenheid, uniekheid en in balans te kunnen leven met tips, oefeningen, handvatten of begeleiding.

Ik ben mijn hele leven al hooggevoelig en heb daarmee fijne en minder fijne situaties meegemaakt. In een winkelstraat kon ik niet zijn. Ik was erna moe, geprikkeld en geïrriteerd. Op de middelbare school wilde ik graag een normaal persoon zijn en heb ik de extra zintuigen uitgezet. Ik had een grote vriendengroep en voelde me toch eenzaam. Toen ik weer meer naar mezelf luisterde en me openstelde voor de extra zintuigen en wie ik nu eigenlijk ben, is het steeds beter gegaan. Ik kan de externe zintuigen nu aan en uitzetten en dat wil ik je graag meegeven.

Ik voel me steeds krachtiger en energieker worden. Soms val ik terug en vind ik het moeilijk. Dan denk ik: “Je kunt niet iedereen tevreden stellen dus waarom zou je niet jezelf zijn.”

De mensen die ik mocht helpen zijn zo wonderlijk getransformeerd. Ik ben erg dankbaar dat ik mag helpen een verandering plaats te laten vinden en een stukje mag meelopen in iemands proces.

Tijdens opleidingen die ik gevolgd heb ben ik door een proces gegaan om mijn angst om mijzelf te zijn te accepteren. Om mijn gave te gebruiken en zichtbaar te zijn wie ik ben. Zonder schaamte en schuldgevoel. Af en toe val ik terug, maar weet het nu snel te herkennen en op te lossen.
Ik wil je graag helpen dit ook voor jou makkelijk en toepasbaar te maken. Het is mogelijk. Het is mij ook gelukt.

Via Sensi-therapie® in 2009 en de vervolg opleiding SensiPlus-therapie® in 2011 om nog sneller en dieper een probleem te herkennen en los te laten.
PresentChild® in 2013 waar ik geleerd heb wat onze kinderen mij spiegelen en welke boodschap ze voor mij hadden. ‘Zichtbaar maken wie ik ben.’
Daarnaast heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd voor verdieping en verbreding in mezelf en voor de kinderen.

Dit alles gebruik ik, inclusief de ervaringen die ik opdoe, om jou te helpen. Je doet het zelf, ik ondersteun en begeleid.
Op Facebook en de website staan diverse artikelen waar je direct wat mee kan.

Reacties van mensen:
“Wow, na 1x zo’n groot resultaat, m’n kind heeft nu zelfvertrouwen”
“Ik zie het weer helder en het leven heeft weer zin”
“Ik ben verbonden”
“Ik voel mijn lichaam”
“Ik ervaar rust, dat is fijn”
“Het zaadje is geplant”

Wil je ook eens ervaren wat een sessie met jou doet?
Maak dan een afspraak voor een behandeling door contact op te nemen.
Wil je me eerst leren kennen? Dan is een workshop of lezing een goede opstap. Via het contactformulier kun je je inschrijven.

Samen met mijn man en 4 kinderen wonen wij in een rijtjeshuis in Barendrecht.
Mijn hobby’s zijn verrassend genoeg kinderen. Leuke dingen met ze doen en ze dingen leren om zich beter te voelen, krachtig en bij zichzelf.
Voeding speelt een belangrijke rol in ons gezin. Daardoor maken we vaak koekjes. Het is leuk te experimenteren met ingrediënten en nieuwe recepten te maken. De resultaten zijn vaak heerlijk! Kom eens proeven