Over PUURsense

PUURsense richt zich voornamelijk op hooggevoelige en hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Kinderen zijn de toekomst, maar volwassenen zijn net zo belangrijk, omdat kinderen van volwassenen leren hoe ze iets doen. Als wij, volwassenen, weten wat we willen, ons hart volgen en geduld uitoefenen leren onze kinderen liefdevol en geduldig te zijn, hun eigen-wijsheid te ontplooien en bereiken ze hun doel. Dit is toch wat we willen?!

De visie is zoveel mogelijk bewustwording creëren, zodat een begripvolle en liefdevolle samenleving werkelijkheid wordt.

Mensen met andere (levens)vragen of problemen zijn ook van harte welkom om een individuele sessie te volgen of een opstelling te doen voor meer inzicht. Denk hierbij aan:

  • spanning
  • burn-out
  • depressie
  • chaos
  • lichamelijke klachten
  • emotionele blokkades

Ook hier worden technieken afgewisseld waardoor de effectiviteit groot is en de behandelduur kort. Het krijgen van balans, duidelijkheid en ontspanning is daarin de basis. Daarnaast worden er vaak voedingsadviezen gegeven ter ondersteuning of het uitmeten van allergieën en diëten.

PUURsense geeft coaching, therapie en traumaverwerking. Ook voor niet sensitieve mensen!

Daarnaast organiseert PUURsense workshops en huiskamerbijeenkomsten; avonden voor uitwisseling van gedachten en leerzame onderwerpen bespreken.

Marcella van Oort
Kindertolk / Sensi Plus therapeut
Volg me op FacebookStuur me een e-mailVolg me op Twitter
Johan van Oort
Coach / Therapeut
Volg me op FacebookStuur me een e-mailVolg me op Twitter