SensiPlus therapie

SensiPlus-therapie behandeld heel de mens, in totaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van diverse therapievormen in één sessie waardoor sensiplus-therapie een erg krachtige en effectieve methode is om snel beter in je vel te zitten.

SensiPlus-therapie wil zeggen Sensi-therapie waarbij meerdere therapievormen beschikbaar zijn, waardoor een behandeling nog specifieker en efficiënter op de persoon gericht is.

Hoe werkt SensiPlus therapie?

De therapie is gericht op het herstellen van de balans op geestelijk, lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Door gebruik te maken van een biosensor, een meetinstrument, kan via het onderbewuste contact worden gemaakt. Op deze manier komen we erachter welke therapievormen/behandelingen nodig zijn. Dit is voor ieder persoon anders, afhankelijk van het probleem en wat iemand aankan. Als de onbalans hersteld is zullen klachten verminderen of verdwijnen. Naast het herstellen van de balans wordt ook het zelfgenezend vermogen aangesproken en gestimuleerd. Ook bewustwording, loslaten en opbouwen horen hierbij. Lading weghalen, ontgiften, diëten en remedies behoren tot de mogelijkheid.

Resultaat

Het resultaat is afhankelijk van je eigen inzet en motivatie. Doe je wat met de adviezen en inzichten die je krijgt, kunnen er grote veranderingen plaatsvinden.

De therapie kan goed naast de reguliere zorg worden toegepast. Technieken en producten kunnen worden ingezet zonder schade aan te richten en kunnen gebruikt worden naast medicatie van de arts.

Arts

Behandelingen vervangen geen bezoek aan een arts, een arts stelt een diagnose, ik ben daartoe niet gemachtigd.