fbpx

Gelukkig is de wereld aan het veranderen en wij veranderen mee. De ene verandert snel en veel, een ander lijkt een kleine tot geen transformatie te ondergaan. Ieder ‘moet’, anders gaat het niet. Je kan bijna niet meer leven in het oude stuk.

De trilling van de aarde verandert. Vele oorlogen, verschuivingen en overstromingen gebeuren en de mens… die probeert hier tegen te vechten en in het oude stuk te blijven. Hoe moeilijk ook ‘alles gebeurt met een reden’. De reden die ik zie is vergeving. Wees dankbaar dat je deze les mag leren en kan groeien.

Ons bewustzijn kan tot ons allen groeien, tot 1geheel. Wat een liefde en fijne gevoelens zijn er dan. Het is voor de meesten erg moeilijk en anderen hebben moeite dit te geloven.

Geloof je als ik zeg dat deze nare dingen in de wereld moeten gebeuren om een evenwicht te creëren? Eerst de ene kant, dan de andere kant meemaken en dan een mooie middenweg zoeken met balans en evenwicht. Het verschil tussen rijke en arme mensen wordt nu ook onder handen genomen door de regering/overheid. Op elk gebied zijn veranderingen gaande.
Het is een zware tijd. Zwaar, zoals dichte energie of negativiteit. Gevoelige mensen hebben soms moeite zich staande te houden en de energieën te verteren. Buik problemen onder andere of ADHD of onrust kunnen hierdoor ontstaan.

Tijd voor jezelf nemen om even tot rust te komen is erg belangrijk voor een HSP. Elke keer als je naar het toilet gaat kun je jezelf aarden en beschermen. Door handen en polsen te wassen reinig je troep die je niet nodig hebt. Heel kort, simpel maar zo fijn en effectief.

Als je het leuk vindt of hulp nodig hebt bij het ervaren, kom dan naar een huiskamerbijeenkomst.